Appartementen & Studio's

Galaxy

Edelweiss

De residentie Edelweiss is tussen het Hotel Bel-Air en de residentie Galaxy gelegen.

Hierin verhuren wij drie ruime studio's, twee 2-slaapkamer appartementen, één 3-slaapkamer appartement en twee 2-slaapkamer penthouses.

Deze beschikken allemaal over een badkamer, een aparte WC (behalve bij de familiale studio en de penthouse appartementen), een keuken (koelkast met vriesvak, vaatwasser(niet in de studio's), oven, kookplaat, microgolfoven, koffiezetmachine, Senseo en waterkoker), TV en een ruime living met terras (staanterras voor de studio's). De studio's beschikken eveneens over een 1-persoons zetelbed, maar enkel voor een kind.

De studio's werden allen onlangs vernieuwd.

Gratis WiFi in de residentie Edelweiss.


De residentie Galaxy ligt op de hoek en heeft een laterale zeezicht.

Hierin verhuren wij twee 2-slaapkamer appartementen.

Deze appartementen beschikken over 2 slaapkamers, een badkamer, een aparte douche, 2 WC's, een open keuken (koelkast met vriesvak, vaatwasser, oven, kookplaat, microgolfoven, koffiezetmachine, Senseo en waterkoker), TV en een ruime living (+ kastbed of zetelbed 2pers.) met terras.

Gratis WiFi in de residentie Galaxy.


Wij beschikken ook over 1 studio met een prachtig zeezicht, gelegen in de residentie James Ensor op de Zeedijk-Duinbergen. Hier kunt u tot max met 4pers. slapen, maar wij raden eerder 2pers. aan. De studio beschikt over een TV, een keuken met kookplaat, koelkast met kleine vriesvak, microgolfoven, vaatwasser, koffiezetmachine, Senseo en waterkoker. Er is ook een douchekamer.

Gratis WiFi in de James Ensor.

Om foto's van de studio James Ensor te bekijken, klik hier.


De residenties zijn volledig zuidgericht (behalve James Ensor) en in het centrum van Duinbergen gelegen, op 50m van het strand en de duinen.

Er is een grote openbare parking voor de deur, betalend tijdens de weekends, feestdagen en schoolvakanties (€ 12,50/dag). Wij beschikken zelf over een paar garages die u kunt huren.

Wij beschikken ook over een betalende fietsenberging.

Duinbergen beschikt over 2 zeilclubs: Anemos (vroegere VVW-Heist) en de RBSC-Duinbergen.

Verder is er ook de mogelijkheid om te minigolven, Go-carts te huren, te fietsen, enz.

De residenties liggen op 500m van de tramhalte en op 750m van het treinstation Duinbergen.


Ons Self-Service restaurant Bel - Air Beach ligt om de hoek op de Zeedijk 330.

Hier vindt u een uitstekende prijs kwaliteitverhouding en kunt u genieten van een budgetvriendelijk drankje of etentje op ons terras op het strand of binnen. Bijna alles wordt nog huisgemaakt volgens een mix van recepten van de 40-jarige carrière van mijn vader en nieuwe van onszelf. Een greep uit onze specialiteiten : mosselen, scampi's, gebakken Noordzeetong, enz.


Het rustige Duinbergen ligt op wandelafstand van het Casino van Knokke (1km) en van het centrum van Knokke (2km) of van Heist (1,5km). Het mondaine Zoute ligt op 3,5km.